Overdenking van juli/augustus 2024
Lieve Zusters en Broeders,

De zomervakantie staat weer voor de deur, en veel mensen gaan weer op vakantie in binnen- en buitenland. Wij blijven thuis, want op vakantie is nogal een opgave met onze dieren.
Maar ook thuis kan ik genieten van Gods wonderbare schepping. Als het mooi weer is, en ik ga een stuk wandelen of fietsen sta ik er vaak bij stil hoe mooi alles gemaakt is, een veulen in de wei, een kalf of een kuiken.
De natuur is een complexe maar prachtige creatuur. Als ik dan bij mijn familie in Rotterdam een weekend slaap, verlang ik vaak om weer thuis te zijn, de rust en de natuur, geen lawaai van de A15.
Soms moeten we er weer even aan herinnerd worden dat we goed met Zijn schepping om moeten gaan. Toch vaak schieten we daarin tekort, we zijn ook maar mensen natuurlijk, maar als we onze ogen naar boven gericht houden, en dat we verwonderd door de natuur lopen denk ik dat we onszelf wel eens een spiegel voor kunnen houden en zeggen, we gaan ons best doen om de schepping te onderhouden. Zo ook op vakantie, geniet van de natuur, zorg er goed voor, en houdt vooral het oog naar boven gericht in gebed.
Ik wens u allen een goede, fijne, leuke en bovenal gezegende vakantieperiode toe, of u nu thuis bent, of op vakantie gaat!

Vrije Evangelische Gemeente
Zuidvliet 14
8921 BL Leeuwarden
Tel: 058-2121506

Elke eerste zondag van de maand genieten we niet alleen van een kopje koffie na de dienst maar verzamelen we ook fruit voor het Aanloophuis.