VEJO club
VEJO staat voor Vrij Evangelische Jongeren Organisatie.

De jongeren van onze gemeente komen elke 2 weken op vrijdagavond bij elkaar van 20:00 tot 22:00 uur.
De avond begint met een rondje waarbij iedereen mag vertellen wat hij of zij heeft meegemaakt of waar hij of zij mee zit.

De eerste helft van dit seizoen hebben we gewerkt aan een kerkdienst die 4 december 2022 is gehouden. Meer hierover leest u hieronder.

De tweede helft wordt besteed aan het opknappen van de jeugdzaal en aan inzamelacties voor het goede doel van het kampusweekend waar we aan het einde van het seizoen naar toe gaan.

Voor deze groep is er ook een instagram pagina: klik hier om deze te bekijken.
De dienst van 4 december 2022 was geheel georganiseerd door onze club.
We waren van mening dat er eens iets anders moest gebeuren, de gemeente en de mensen die thuis meeluisterden moesten actief meedoen.
Het thema van de dienst was: "is God Sinterklaas?"
De bezoekers weren in 3 groepen verdeeld: 1 groep kreeg 2 stellingen waarover gedicussieerd kon worden, 1 groep moest een loflied maken op de wijze van een sinterklaaslied en 1 groep kon wenskaarten maken die daarna aan andere mensen gestuurd konden worden. Voor de mensen thuis waren er 3 vragen waarvan de antwoorden doorgebeld konden worden.
Tijdens het harde werken werd de energie weer aangevuld met koffie, warme chocolademelk met slagroom en speculaas.
Al met al een zeer geslaagde dienst volgens de aanwezigen!

Vrije Evangelische Gemeente
Zuidvliet 14
8921 BL Leeuwarden
Tel: 058-2121506

Elke eerste zondag van de maand genieten we niet alleen van een kopje koffie na de dienst maar verzamelen we ook fruit voor het Aanloophuis.